بررسی عوامل داغ شدن لپ تاپ
قبل از پرداختن به داغ شدن لپ تاپ استوک باید این نکته را بدانیم که هر لپ تاپی در حین کار کردن داغ شدن سطی را دارد که این داغ شدن به میزان فعالیت بستگی دارد. در حین بازی کردن یا نصب برنامه ای سنگین یا گرافیک و ویرایش عکس حرفه ای معمولا و طبیعی است که گرمای نسبی را از لپ تاپ شاهد هستیم ولی داغ شدن بیش از اندازه دلایل دیگری دارد که ما بحثمان در اینجا همین داغ شدن های غیرطبیعی و رفع مشکل داغ شدن لپ تاپ است که در صورت برطرف نشدن باید انتظار عواقب بد ضرر های آن باشیبم.
روی سخن ما و بحث ما برای آن میزان داغ شدنی است که خود کاربر در حین کار این تصور برایش پیش می آید که هر لحظه احتمال دارد که لپ تاپ منفجر شود که این میزان داغ شدن به هیچ عنوان معمولی نیست و باید هرچه سریع تر نقص آن بررسی و رفع گردد وگر نه داغ شدن های معمولی و تا حدی حتی در بعضی از خرید لپ تاپ استوک گرم شدن بدنه لپ تاپ هم یک مسئله ساده است و به میزان فعالیت لپ تاپ این گرما در هر لپ تاپی وجود دارد. ما داغ شدنی را منظورمان است که نتوانید چند ثانیه بیشتر دست خود را در ان نقطه گرما قرار دهید. حال اینکه چگونه بفهمیم که این داغ شدن آیا معمولی است یا نه یک مسئله جدی است و یا نحوه رفع این داغ شدن های لپ تاپ را از کجا بررسی کنیم؟ برای این جواب ها با برای ادامه گفتگو با ما همراه باشید.
نشانههای داغ شدن بیش از حد لپ تاپ
با توجه به این که شرکت ها بر اساس نیاز کاربران دست به تولید یک مدل می زنند و خواسته کاربران نیز تولید لپ تاپی باریک و سبک است و ساخت این لپ تاپ هایی بیش از حد باریک هم خود در بعضی مدل ها و مواقع مشکل آفرین است زیرا این گرما باید از شیار هایی به نسبت استاندارد هوای گرم خارج شود و یا اینکه وجود یک فن قوی و سنگین در آن جاسازی نشده و کم کاری در آن رخ دهد که عواقب بدی را به دنبال خواهد داشت.
با این وجود نشانه های زیر نشان از یک زنگ خطر برای لپ تاپ است
اولین نشانه داغ شدن بدنه لپ تاپ بیش از حد انتظار
خروج صداهای بلند و غیر طبیعی از فن
کار نکردن فن در هیچ شرایطی
خاموش شدن لپ تاپ در حین کار
کُند شدن لپ تاپ
هنگ کردن های مداوم حتی در مواقع کارهای سبک
رفع مشکل داغ شدن لپ تاپ
استفاده از یک میز کاری مناسب و استاندارد که بدنه لپ تاپ به چیزی متصل نباشد و به نحوی لپ تاپ نفس بکشد، ما بهترین خرید لپ تاپ استوک را جمعآوری کرده ایم.
تعمیر خنککننده داخلی لپ تاپ
دستگاه های خنککننده و فن لپ تاپ وظیفه خنک نگه داشتن لپ تاپ را بر عهده دارند که این فن با چرخش های سرع خود روی سی پی یو و کارت گرافیک که قرار دارد باعث خنک شدن این دو قطعه اساسی می شود و از داغ شدن بیش از حد ان جلوگیری میکند. همیشه در هر لحظه ای که لپ تاپ بیش از حد داغ شد اولین ذهنیتی که به وجود می آید سالم کار کردن فن و سیستم های خنککننده لپ تاپ یا کامپیوتر است که نحوه بررسی کردن این فن در لپ تاپ و کامپیوتر تفاوت دارد، که در کامپیوتر باید قاب کیس جدا شود و در لپ تاپ باید پشت بدنه لپ تاپ را باز کنید.
نرم افزارهای برای نظارت بر دمای لپ تاپ
نرم افزارهایی وجود دارند که می توانند وسواس شما را در مورد داغ شدن لپ تاپ کنترل کنند. این نرم افزارها با اعداد و ارقامی که نشان می دهند داغ شدن های غیرطبیعی را مشخص میکنند و به کاربر در هنگام داغ شدن بیش از حد هشدار می دهند که در رفع مشکل داغ شدن لپ تاپ کمک می کند.
برق مصرفی دستگاه را تنظیم کنید
با توجه به تنوع زیاد و کانفینگ های مختلف در باتری و کابل های لپ تاپ و کامپیوتر، باید از کابل و باتری مخصوص آن لپ تاپ استفاده شود و به میزانی که دستگاه نیاز دارد کابل های آن تهیه شود.
لپ تاپ را در شرایط آب و هوایی بسیار گرم قرار ندهید
در فضاهای بسته که هوا رد و بدل نمی شود، در محل کار که گرما تولید می شود، در زیر نور آفتاب و یا در کنار دستگاه هایی که خود گرما تولید می کنند، کامپیوتر و لپ تاپ خود را قرار ندهید چون باعث تشدید دمای بالای دستگاه می شود.
بلکه در فضاهای باز که هوا خنک است و در سایه و مکان هایی به نسبت خنک تر توصیه می شود در این مکان ها از دستگاه استفاده شود که حتی باعث بازدهی بیشتر و کارایی بهتر هم خواهد شد.
اگر به دنبال لپ تاپی هستید که کمتر داغ شود از قیمت لپ تاپ استوک صنعتی دیدن کنید.
در مواقع غیر ضروری لپ تاپ را خاموش کنید
چه بسیار از لپ تاپ ها و کامپیوتر هایی را دیدیم که با روشن بودن های طولانی مدت و غیر ضروری آتش گرفته بودند و در بعضی مواقع یک جرقع برای ضررهای جبران ناپذیر کافیست در نتیجه توصیه می شود که در مواقعی که از لپ تاپ استفاده نمی شود آن را خاموش کنید. با اجرای این توصیه هم جلوگیری از خطرات احتمالی کرده اید و هم کارایی لپ تاپ پایین نخواهد آمد و در نهایت رفع مشکل داغ شدن لپ تاپ را اجرا کرده اید.
مشکلات نرم افزاری داغ شدن لپ تاپ
مواردی ریز و مهمی هستند که در داغ شدن لپ تاپ نقش دارند و مشکلاتی مانند خالی نبودن استارت آپ و قدیمی بودن ویندوز و پر بودن فضای حافظه نیز در بعضی مواقع تاثیر بدی می گذارند. در صورت قدیمی بودن ویندوز، دستگاه با فایل های کش و بی مورد فضا را اشغال میکند. توصیه ما در رفع مشکل داغ شدن لپ تاپ این است که برنامه های غیرضروری را حذف کنید و برنامه هایی همانند دانلود منیجر، آنتی ویروس وغیره که در صورت نیاز نداشتن آن ها را حذف کنید.
5 دیدگاه در “رفع مشکل داغ شدن لپ تاپ”