تفاوت رم های DDR3 و DDR4 در چیست

تفاوت رم های DDR3 و DDR4

تفاوت رم های DDR3 و DDR4

ارتقای رم در هر لپ تاپی به مادربرد شما بستگی دارد و باید بررسی کرد که آیا مادربرد شما آن را پشتیبانی میکند یا نه و بعد از اینکه از مادربرد خودتان مطمئن شدید می توانید به فکر ارتقای آن باشید. بنابراین ممکن بودن تغییر رم لپ تاپ به اسلایدهای روی مادربرد لپ تاپ استوک شما بستگی دارد و برای اشنایی بیشتر با تفاوت رم های DDR3 و DDR4 در ادامه با ما همراه باشید.

حافظه‌های نوع Double Data Rate یا به اختصار DDR به گونه ای طراحی شده اند که بر خلاف SDR در هر چرخه ساعت دو عملیات را همزمان یعنی خواندن و نوشتن را با هم اجرا میکنند. این در حالی است که SDR فقط یک عملیات را انجام می دهد و در همین ابتدای راه تفاوت را می توانید مشاهده کنید.

دو استاندارد DDR3 و DDR4 که می خواهیم به تفاوت آنها بپردازیم را مشاهده کنید:

رم DDR3

فرکانس: 400 تا 1066
تعداد پین: 240
حافظه در هر ماژول: 1 گیگابایت تا 8 گیگابایت
نرخ داده : حداکثر تا 2133 مگابایت در ثانیه
حداکثر نرخ تبادل: 17 گیگابایت در ثانیه

رم DDR4

فرکانس: 1066 تا 2133
تعداد پین: 288
حافظه در هر ماژول: 2 گیگابایت تا 32 گيگابايت یا بیشتر
نرخ داده: حداکثر تا 3200 مگابایت در ثانیه
حداکثر نرخ تبادل: 25.6 گیگابایت در ثانیه

تفاوت رم های DDR3 و DDR4 از نظر حافظه

تفاوت رم های DDR3 و DDR4 در لپ تاپ استوک را می خواهیم با هم بررسی کنیم، DDR4 از لحاظ قدرت و استانداردتری است و در حقیقت از تکنولوژی پیشرفته تری استفاده کرده است و مسلما ار مصرف انرژی کمتری هم برخوردار است بنابراین یاد گرفتیم که قبل از اینکه کورکورانه رم را خریداری کنیم قبل از این اقدام به مادربرد آن توجه کنید و از این قابلیت اطمینان پیدا کنید. تفاوت این دو ماژول را همانگونه که در بالا به طور واضح بیان کرده ایم در فرکانس و نرح تبادل که دو موضوع اساسی هستند با هم تفاوت را ایجاد میکنند.

تفاوت رم های DDR3 و DDR4 از نظر حافظه

چطور متوجه بشم رم من ddr3 است یا ddr4

تفاوت ظاهری بین DDR3 و DDR4 در شکل ظاهری آن به واضح پیداست و با شمردن تعداد پین‌ها (دندانه های ریز طلایی) می توانید تشخیص دهید که کدام ماژول روی مادربرد نصب است. حافظه‌های DDR4 288 پین و حافظه DDR3 تنها 240 پین دارد که با بررسی ظاهری آن می توانید تفاوت رم های DDR3 و DDR4 را از هم تشخیص دهید.

رم ddr3 است یا ddr4

بهبودهای فنی رم DDR4

افزایش سرعت کلاک و مصرف انرژی کمتر و کاهش زمان تاخیر از خصوصیات بارز DDR4 نسبت به مدل پایین‌تر خود است. در رم DDR3 سرعت کلاک شما یکی از این اعداد زیر خواهد بود که 1333 مگاهرتز، 1600 مگاهرتز، 1866 مگاهرتز و 2133 مگاهرتز می باشند و همانگونه که مشخص است گزینه آخری از بالاترین نقطه سرعت برخوردار است که این موضوع تفاوت رم های DDR3 و DDR4 را می رساند.

قیمت رم DD3 و DDR4

مسلما همانگونه که از کارایی بیشتر DDR4 مشخص است باید از قیمت به نسبت بالاتری هم برخوردار باشد. مثلا یک جفت رم DDR3 که با ظرفیت 8 گیگابایت که جمعا ظرفیت 16 گیگابایت و کلاک 2400 مگاهرتز را در نظر بگیریم با قیمتی حدودی 1300 تومان باشد، با همان میزان حافظه اگر DDR4 باشد باید قیمت آن حدود 1600تومان باشد و افزایش قیمتی حدود 20 درصدی را شاهد هستیم. این شرایط برای مادربردی است که توانایی ساپورت DDR4 را داشته باشد وگرنه با ارتقای مادربرد هم مواجه خواهید شد که آن هم هزینه ای جدا را می طلبد.

4 دیدگاه در “تفاوت رم های DDR3 و DDR4 در چیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟